Arbetsledare

Asfalt & Mark i Gävle AB är ett entreprenadföretag med ca 50 anställda som bedriver verksamhet inom mark- och anläggning. Vi har egen maskinpark med bland annat lastbilar, hjullastare och grävmaskiner.

Vi söker nu en arbetsledare.

Din arbetsuppgift blir att driva egna projekt. Arbetet kommer att utföras både inne på kontoret, samt ute i fält för att driva projekten på plats. Dina erfarenheter av att tidigare arbetat inom mark- och anläggningsverksamhet är avgörande för framgång i arbetet. Tjänsten som arbetsledare utgår från vårt kontor på Ersbogatan 15 i Gävle. Där kommer du att ingå i en arbetsgrupp med 6 tjänstemän och 45 arbetare. Du innehar stor frihet under ansvar och bedriver ditt arbete självständigt med en löpande kontakt med din PC för projektet. Du skall vara trygg att driva projekt på mellan 5–20 miljoner kr.

Arbetsledare är en viktig medspelare som uppskattar att arbeta ensam likväl som i grupp. Vi ser gärna dig som planerar att långsiktigt arbeta inom företaget, samt att bli en nyckelspelare hos oss.

Dina erfarenheter och kompetenser bör innefatta teknisk utbildning, dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst samt kunskap inom anläggningsproduktion. Du besitter affärsmässiga och kostnadsmedvetna egenskaper, samt är väl insatt i AMA anläggning och har vana att arbeta i Excel. Som person är du positiv och medverkar till ett gott samarbete med våra medarbetare. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift samt innehav av B-körkort är en förutsättning för tjänsten.

Ansökan skickas till

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Go To Top