PC / Kalkylator

Asfalt & Mark i Gävle AB är ett entreprenadföretag med ca 50 anställda som bedriver verksamhet inom mark- och anläggning. Vi har egen maskinpark med bland annat lastbilar, hjullastare och grävmaskiner.

Dina arbetsuppgifter blir att driva egna projekt. Det kan innebära allt ifrån hela kalkylprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Arbetet kommer att utföras både inne på kontoret, samt ute i fält för att driva projekten på plats. Dina erfarenheter av att tidigare arbetat inom mark- och anläggningsverksamhet är avgörande för framgång i arbetet. Tjänsten som PC utgår från vårt kontor på Ersbogatan 15 i Gävle. Där kommer du att ingå i en arbetsgrupp med 6st tjänstemän och 45 medarbetare. Du innehar stor frihet under ansvar och bedriver ditt arbete självständigt med en löpande kontakt med din chef. Du skall vara trygg att driva projekt mellan 5-20milj.

Dina erfarenheter och kompetenser bör innefatta teknisk utbildning, dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst samt kunskap inom anläggningsproduktion. Du besitter affärsmässiga och kostnadsmedvetna egenskaper samt är väl insatt i AMA anläggning, AB04 och ABT06. Du skall ha god vana att arbeta i Excel, Bidcon eller liknande. Som person är du positiv och medverkar till ett gott samarbete med våra medarbetare samt har förmågan att skapa nya kundkontakter. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift samt innehav av B-körkort är en förutsättning för tjänsten.

Vi ser gärna dig som söker tjänsten att ha som målsättning att långsiktigt arbeta inom företaget.

Ansökan skickas till

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Go To Top